Cremă ~ Magia Noptii~ Previne aparitia ridurilor si le amelioreaza pe cele existente. Complexul de plante impletit cu argila romaneasca de calitate si uleiurile pretioase, presate la rece, ii confera proprietati nutritive, emoliente, calmante. Este o crema reconfortanta , datorita uleiurilor esentiale pure, revarsand asupra pielii si a spiritului multiple  beneficii.

puteti comanda la adresa de email gradina.cu.dragoste@gmail.com

Am căutat și m-am străduit să găsesc ingrediente care să aibă proprietăți în măsură să prevină și să amelioreze ridurile. Sper sa simtiti energia depusa si sa beneficiati de  principiile active ale plantelor. Sinergia dintre acestea si uleiurile pretioase sa  va aduca pacea unui somn odihnitor. 

Nalba Mare conține mucilagii, săruri minerale ( K, Ca, Mg, Na, Fe, Mn, Zn, B, Cu, Mo), cu proprietăți puternic emoliente.

Florile de Albăstrele conțin tanin, cicorină, mucilagii, antocianide, săruri de potasiu și magneziu, ceea ce ajută la tonifierea și prevenirea zbârcirii tenului

Florile de Mușețel au proprietăți calmante, cicatrizante și stimulează regenerarea țesuturilor datorită substanțelor chamazulena și bisabolol.

Florile de Tei conțin mucilagii formate din acid galacturonic, au principii emoliente, vasodilatatoare și calmante ceea ce ajută la combaterea ridurilor și a cearcănelor.

Florile și frunzele de Sunătoare au proprietăți cicatrizante, vasodilatatoare, antiinflamatoare. Stimulează și ajută la întreținerea tenurilor uscate și ridate.

Argila este bogată în substanțe active din punct de vedere biologic, conține  săruri minerale și microelemente ( Mg, Ba, Be, Fe, Ga, Cu, Co, Mo). Are o remarcabilă putere de absorție, este antioxidantă și are proprietăți cicatrizante de excepție.

Rășina de conifere are acțiune antiseptică, reconfortantă,antioxidantă, antiinflamatoare, antirid, cicatrizantă.

Vitamina E naturala neutralizează radicalii liberi, previne formarea ridurilor, ameliorează microcirculația sanguină, îmbunătățește elasticitatea pielii

Vitamina A naturala stimulează celule în producția de colagen, hidratează și netezește tenul

Amestecul de uleiuri esențiale au proprietăți antirid, antiseptice, afrodisiace, cicatrizante și tonifiante.

Menține pielea netedă și o hidratează. Datorită aromei acestora are un efect plăcut și tonifiant asupra anxietății și nervozității.

Mai multe despre efectele acestei creme îmi veți spune voi, cele care răspândiți Frumusețea Eternului Divin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați un mesaj!