Din Pasiune
Pasiunea şi atracţia pentru plantele medicinale, am avut-o din copilărie. De mic copil m-a fascinat Universul plantelor. Eram încăntată de parfumul suav al muşeţelului şi de aroma puternică şi delicată a teiului, iar puterea vindecătoare ale tuturor plantelor mă uimeşte din ce în ce mai mult şi astăzi. Mă minunez cu fiecare zi ce trece descoperind proprietăţile tămăduitoare ale acestora pentru trup şi suflet. 
Frumuseţea şi diversitatea florilor primăvara şi vara, coloritul frunzelor toamna îmi hrănesc cu bucurie sufletul, născând sentimentul de recunoştinţă faţă de Mama Natură. În acest loc curat şi frumos, îmi pot manifesta mult mai mult acest sentiment de recunoştinţă, şi mulţumesc cu umilinţă Creatorului pentru darurile Sale.
Îmi place foarte mult ceea ce fac şi mă dedic cu pasiune în realizarea cremelor, pentru a oferi semenilor mei ceva bun şi de calitate. Mă bucur foarte mult şi îmi umple sufletul să văd şi să aud aprecierile prietenilor şi ale prietenilor prietenilor faţă de aceste produse. La fel de mult sunt atentă la observaţiile făcute de toţi cei care le folosesc, fiecare spunându-mi ce efecte au şi cum le-ar fi plăcut lor să fie, de exemplu consistenţa sau parfumul cremei repective.
        Pentru că din vara anului 2012, am ales conştient un alt fel de stil de viaţă, într-o zona curata din Muntii Poiana Rusca, judetul Hunedoara, am trecut printr-o perioadă de încercări profunde şi am traversat un proces lung de transformări interioare şi exterioare. Au fost Oameni care m-au susţinut şi m-au încurajat, în clipe deloc uşoare, pentru a merge mai departe pe acest drum. Un drum plin de provocari si necunoscute. Sunt multe carari care duc catre varful Muntelui. Dar numai o singura carare  poate duce la Soarele Vietii si aceasta este cararea adevarului si a pacii.  Urmand aceasta carare iesim victorios din toate incercarile vietii. Am ales sa merg  pe cararea vietii cantand si celebrand fiecare clipa! Sa ma bucur de tot ce imi iese in cale, pentru ca fiecare particica de existenta este o experienta pe care Viata ne-o propune pentru a ne imbogati interior si sa ne faca sa rodim mai stralucitor. 
                                         *****
Fiind aici am învățat multe lucruri, printre care să mulțumesc îngerului plantei înainte de a o culege. Fiecare plantă are o entitate spirituală care o guvernează, emanând o anume vibrație, în funcție de gândul – sentimentul celui care o culege, de intenție. Apoi rostesc ca un fel de mantră „iartă-mă, îți sunt recunoscătoare, mulțumesc, te iubesc”.

„Iartă-mă pentru că te culeg

Îți sunt recunoscătoare că exiști aici,

Mulțumesc pentru proprietățile tale minunate,

Te Iubesc căci prin tine iubesc Creatorul și Creația Sa.”


Când pun plantele la macerat în ulei, așez vasele pe masa de lemn și le mulțumesc iarăși tuturor îngerilor plantelor, albinuțelor pentru minunățiile stupului și Mamei Natură, pentru că toate aceste daruri, cu proprietățile lor vor ajunge în produsele preparate din acestea.
  Vrei să arunci o privire în micul meu „laborator” de produse naturale de îngrijire?Acum, am ocazia ca pe această cale sa vă mulţumesc tuturor vouă celor care mi-aţi fost alături pe parcursul acestei perioade şi nu numai, pentru contribuţia la avansarea si dezvoltarea acestei pasiuni - determinându-mă să le expun aici – prietenilor, cunoştinţelor, vizitatorilor, mamei, bunicii şi familiei mele, Marianei şi Cristinei care m-au învăţat si m-au susţinut chiar şi de la distanţă. 


De asemenea vă mulțumesc și vouă, celor care ne susțineți cumpărând produsele, pentru că în felul acesta contribuiți la nașterea unei noi lumi, a celei în care oamenii sunt eliberați de sistem, trăind autosustenabil pe bucățica lor de pământ, pe propriul Spațiu de Iubire. Creațiile mele le găsiți pe pagina „Handmade”Mihaela


Un comentariu:

  1. Draga Mihaela, m-a bucurat mult intalnirea noastra de la Agenda Bio si felul in care sufletele noastre s-au recunoscut, probabil si ca urmare a iubirii pe care o impartasim amandoua fata de flori si Natura in general. Am admirat la tine, pe viu de aceasta data, pasiunea, forta si echilibrul care transpar si din randurile scrise pe blog. Esti o sursa de inspiratie pentru mine si sper ca anul viitor pe vremea asta, cu voia Domnului, sa-mi presez florile din gradina bunicii de la Vaslui, locul copilariei mele. Te imbratisez cu drag si voi reveni sa-ti spun cum s-a impacat parul meu cu samponul regenerator de la tine. Iti urez spor si inspiratie divina in tot ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un mesaj!