Ten & Piele Sensibila


O cremă potrivită tuturor și în toate anotimpurile, pentru cei mici și deopotrivă pentru cei mari. Am realizat-o special fară uleiuri esențiale pentru a putea fi folosită fără restricții și pentru bebeluși, în schimb veți simți aroma naturală a florilor de mușețel și gălbenele
 De asemenea având în compoziție doar extract la rece de flori de mușețel, de gălbenele și fructe proaspete de cătină, ulei de măsline, de in și de germeni de grâu presat la rece, poate fi folosită pentru tenul și pielea sensibilă, având un rol cicatrizant, emolient, antiiritativ, antiinflamator, antioxidant natural și a reface echilibrul epidermei.
Fiind eficientă pentru arsuri ușoare și arsuri solare, calmându-le.
Netezeşte pielea uscată în mod uşor şi natural, datorită ingredientelor blânde din aceasta.  
Este și un eficient tratament natural, care contribuie la liniștirea și îngrijirea pielii după expunerea la soare. 
Având în compoziție extractul la rece de cătină și gălbenele are și o ușoară protecție solară la nivel celular al pielii.
Cantitate 30 ml 
Să zâmbim cu Sufletul!
Mihaela

3 comentarii:


  1. excelenta prezentare, duce cu gindul la ghirlandele hawaiene
    la cit de bine arata sigur produce efecte pe loc si se vede imediat rezultatul

    RăspundețiȘtergere
  2. e greu sa ma abtin de la inca un comentariu asa ca il las sa "iasa": e clar ca ai un "ceva" anume, special pentru aranjamente si

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulțumesc frumos pentru toate gândurile bune și cuvintele care îmi dau forță și aripi să continui această activitate, care o fac cu mare drag și pasiune. Era unul dintre visele mele de foarte mult timp. Iar aici și la acest moment a devenit realizabil și a început să prindă din ce în ce mai multă viață și să se concretizeze. Să mă pot dedica Oamenilor- semenilor mei- ajutată fiind de puterea Naturii, a gândurilor și a energiei ce o depun în realizarea a tot ceea ce fac. Doresc ca pentru toți cei care au Vise frumoase și care îi conduc către binele lor superior și a celor din jurul lor să se realizeze!!! Să credem în Visele și dorințele noastre și să ne străduim să facem tot ceea ce ne stă în puteri să devină realitate.
    Să ne îndeplinim misiunea pentru care am ales să venim pe Pământ! Fiind tot mai conștienți și mai prezenți de noi și de menirea noastră - de ” Darul nostru Divin” - putem învăța unii de la ceilalți și făuri împreună mult visatul ”Rai pe Pământ”. Eu cred și așa vreau! Cu toate că sunt conștientă că se va realiza în timp, dar... Cu răbdare, iubire, străduință și bunăvoință vom concretiza Visul, fiecare acolo unde se află și alege să fie! O zi frumoasă să avem! Să zâmbim cu Sufletul!

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un mesaj!