De Dragobete... am plantat flori în Grădina cu Dragoste

     Azi, de  Dragobete am plantat flori în Gradina cu Dragoste

De ziua Dragobetelor, fiind si frumos afară, am decis ca împreună cu Anastasia să plantăm bulbi de flori. Ne-am jucat un pic amândouă bucurându-ne de căldura benefică a Iubitului nostru Soare și apoi...



La treabă...zis și făcut, ajunse la grădinuța noastră -care între timp de pe ea s-a topit zăpada de la soarele puternic din aceste zile frumoase de sfârșit de Februarie- ne-am suflecat mânecile și hai să curățăm ca să putem planta... Gândindu-mă că ar fi vremea lor și uitându-ne pe strat ... Surpriză!!! Cine ne aștepta pe noi... să le oferim căldura și dragostea privirilor noastre ...ghioceii cei dragi nouă! Le-am admirat frumusețea și gingășia, fiind abia ieșiți cu căpșoarele din pământul încălzit, timizi, dar cu o forță de nestăvilit - de au răzbit și prin noianul de alte plăntuțe nepoftite și rădăcinile de urzică vie.
Am curățat nițel stratul și le-am făcut loc sa-și poată continua creșterea și eu am înaintat cu plantarea bulbilor... care o parte din ei deja au încolțit.
Apoi cu răbdare și la timpul potrivit își vor arăta frumusețea în toată splendoarea lor!
Aici am învățat să am răbdare, un proces nu tocmai ușor dar împlinitor.
Răbdarea este cea care îmi oferă energia ce mă  ajută să cred în scopul divin al vieții și să pot să asist la împlinirea lui în ritmul dorit de Divinitate. Această energie mă ajută să parcurg existența pas cu pas, fără să sar etapele atât de importante în evoluție. Am învățat că atunci când sunt deschisă acestei energii mă pot adapta perfect la noile situații și condiții care survin inerent în procesul trăirii pe Pământ.
 De obicei, Energia Răbdării este blocată de teama de viitor. Restaurarea legăturii cu această sacră energie se face ori de câte ori spunem și acceptăm: Facă-se voia Ta, Doamne! Am înțeles că a ne lăsa în mâna lui Dumnezeu ne face să creștem în ritmul firesc al vieții, în ritmul natural în care crește și înflorește întreaga Creație. 
Natura lucrează cu răbdare, șlefuind în milioane și milioane de ani o manifestare până obține perfecțiunea. Patronate de această energie, Forțele interioare transformă lent, conducând fără greș către desăvârșire.
 
Să zâmbim cu Inima și Sufletul!

Cu dragoste, 
Mihaela

4 comentarii:

  1. Sunteti doua frumoase, va doresc tot binele din lume si sa nu va dispara niciodata zambetele de pe fata!

    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti un suflet curat și eu știu ca cea ce faci o faci cu dragoste va urez succes incontinuare și mulți mulți pupici la copilași tai și bineînțeles și tie

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un mesaj!