Deodorant Crema Natural, realizat manual


           

Deodorante, sub formă de cremă, pe care le-am realizat cu o multitudine de plante benefice pentru piele și cu aromele deosebit de îmbietoare și terapeutice impletind armonios proprietatile uleiurilor esențiale pure in diferite modele: geraniu&bergamotă, lemongrass&bergamota, iasomie, tea tree, lavandă, ghimbir, busuioc. 
Conține: extract uleios la rece de salvie, mentă, lavandă, mușețel, gălbenele, cuișoare, ceară de albine, bicarbonat de sodiu, oxid de zinc, ulei de germeni de grâu presat la rece, uleiuri esențiale pure. 

Pentru o comandă  scrieți pe mail  : gradina.cu.dragoste@gmail.com sau telefonic  0721647728
Va multumesc pentru sustinere si aprecieri!

Să zâmbim cu Inima!

Mihaela

6 comentarii:

  1. Am aflat intamplator acum un an despre deodorantele-crema facute la Gradina cu Dragoste. Mi-am procurat unul ( cu aroma de bergamote, cred), care s-a dovedit a fi cel mai eficient deodorant pe care l-am folosit vreodata. Usor de folosit, parfumat discret si placut. Uneori, vara cand e cald si transpiri abundent, erau zile cand puteam chiar face pauza, deodorantul avea efect si a doua zi. Mai mult decat atat, am incercat si l-am folosit cu succes pentru picioare, care uneori ne creeaz probleme cu mirosul lor. Pot sa spun ca am fost foarte multumita de rezultat, si asta folosindu-l doar o data pe saptamana. Este uluitor ! Multumesc pentru ceeace faci, se vede ca faci cu dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  2. O prietena m-a cadorisit cu unul din deodorantele-crema acum aproape doi ani (cel cu verde). Pt ca ma stiu cu transpiratie abundenta, nu l-am folosit imediat, pt ca ma gandeam ca fiind natural n-o sa "faca fata" :) Cand mi s-a terminat deo-stick-ul pe care-l foloseam la vremea aia, am inceput de nevoie sa folosesc deodorantul-crema si am fost absolut impresionata de cat de eficient este! A devenit repede deodorantul meu preferat din toate timpurile! Miroase placut, persista chiar si-n zilele in care ma stresez si alerg de colo-colo si ador ca este natural si delicat cu pielea, spre deosebire de deo-stick-urile care uneori formeaza o pojghita la subrat si lasa urme pe haine, ceea ce nu se intampla cu deo-crema. Nu m-am mai intors si n-o sa ma intorc la deo-stick. Multumesc Gradina cu Dragoste pt un produs de calitate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit aproape toate deodorantele posibile, inclusiv piatra de alun si alte cele, au avut eficienta scazuta, iar cele din magazine ma sperie. L-am cumparat intr-o perioada cand urmam o cura de detoxifiere si transpiram abundent. Am fost sceptica, initial am zis ca-l voi folosi dupa ce termin cura, dar curiozitatea m-a impins sa-l testez macar o data. In ziua respectiva a fost foarte cald si am avut de colindat mult prin soare, imbracata cu o rochie cu maneci lungi. A fost EXTRAORDINAR, e super eficient, nu numai ca nu miroseam, ci miroseam a lemongrass. Deci e super bun, nu ma mai intorc la nici un alt deodorant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deodorantul crema este eficient, rezista cel putin 8h, l-am folosit si in timpul verii. Lasa pielea hidratata si miroase foarte placut. Am folosit si pana acum deodorante naturale, dar nu crema. Pot zice ca sunt foarte incantata de rezultat si a devenit deodorantul meu preferat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am tot cautat prin farmacii ceva curat dar nimic nu m-a multumit pe deplin! Deodorantul acesta imi e prieten din vara trecuta si ne intelegem tare bine! L-am oferit cadou si mamei mele si este la fel de incantata! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. buna ziua,la ce pret este deodorantul crema

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un mesaj!